MUA beauty studio; Ljubav prema make up-u koja se pretvorila u posao

Kažu da klišeji postoje zato jer su istiniti, ali nema veće istine od one ako radiš ono što voliš nećeš raditi niti jedan dan u svom životu. Ako je to istina, Nikolina Mijaljević, make-up atristica i vlasnica beauty studia MUA najbolji je pokazatelj toga. Nikolina živi život punim plućima, a svoj je omiljeni hobi pretvorila u vrhunski posao pomažući vam da još više istaknete svoju ljepotu.,

Ono što je fascinantno je i to, što Nikolina na svojim i društvenim mrežama MUA beauty studia, nesebično dijeli tutorijale za stiliziranje  kose i šminkanje, po uzoru na najpoznatije make up artiste. Pa tako i nama običnim smrtnicima, približava dio svojeg stečenog znanja i ljubavi. Nikolina je učila od zaista najboljih, ali ništa ne može nadomjestiti onaj poseban sastojak što čini jednu umjetnicu drugačiju od drugih, a to je ljubav.

MUA vam nudi usluge šminkanja, stiliziranja kose, ekstenzije trepavica, threading, lash lift te brow lift i bojanje. U beauty studiu MUA možete se naručiti za svaku od ovih usluga preko društvenih mreža te rezervirati svoj termin.

Želiš zaboraviti na svakodnevno nanošenje maskare i imati pogled na kojem će ti svi zavidjeti?

Ugradnjom ekstenzija na trepavice, dati ćeš svom pogledu ono nešto posebno, a upotrebu maskare u potpunosti izbaciti ako želiš.

Lash lift je izvrstan način na koji svaka žena može u kratko vrijeme i uz jednostavan postupak dobiti trepavice kakve želi. Keratinsko podizanje trepavica ili lash lift u Beauty salonu MUA je pravi izbor za tebe.

Želiš “otvoriti” svoj pogled i svoje obrve napokon propustiti stručnim rukama?

Brow lift ili laminacija obrva tretman je kojim se na prirodan način vizualno povećava punoća obrva.

Želiš se riješiti neželjenih dlačica na licu na jednostavan i brz način?

Threading je najpreciznija metoda uklanjanja dlačica s lica koncem i učinkovitija je od bilo koje druge vrste uklanjanja dlačica, bez iritacija i alergijskih reakcija uklanja dlačice iz korijena te one rastu slabije i svijetlije.

Treba ti frizura za svečanu prigodu ili samo želiš izgledati vrhunski taj dan?

MUA je definitvino izbor broj 1, jer osim što ima izradu svečanih frizura i stiliziranje kose, Nikolina definitivno prati najnovije svjetske trendove.

MUA ti može  dati potpunu uslugu od šminkanja do stiliziranja kose, želiš li biti savršeno sređena za svaku prigodu ili jednostavno za po doma – za svoju dušu, prepusti se u sigurne Nikolinine ruke u beauty studiu MUA.

Želiš uz što manje truda izgledati što bolje i njegovano te uz minimum truda ostaviti maksimalan efekt? Nema granice što ti kao žena, možeš postići.

Izgledaj kao najbolja verzija sebe i već danas rezerviraj svoj termin:

MUA Beauty Studio

091/941-6594

Splitska 2, Zadar

Pratite MUA beauty studio i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram 

Obavezno se pretplatite i na Youtube kanal Kina Makeup!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...