Na Bilom Brigu u planu izgradnja parka za pse: “Izrada idejnog projekta je u tijeku, moramo samo usuglasiti stavove s građanima”

Gradonačelnik Branko Dukić i predsjednik mjesnog odbora Marin Pjaca, zajedno s nadležnim gradskim pročelnicima, obišli su danas Bili Brig.

Predsjednik MO Bili Brig, Pjaca, pohvalio je dosadašnje reakcije i intervencije gradskih upravnih odjela na terenu i istaknuo dobru suradnju s gradskim službama u rješavanju svakodnevnih potreba građana.

Svjesni smo da je parking je veliki izazov i kontinuirano radimo na proširenju i uređenju novih parkirnih mjesta u ovome kvartu. U posljednje četiri godine uređeno je i autobusnom okretište koje je sad daleko sigurnije. U planu je također izgradnja parka za pse kako bi zadovoljili sve veće potrebe vlasnika kućnih ljubimaca u ovom dijelu grada. Mikro lokacija je definirana s mjesnim odborom. Iskoristili smo prostor koji do sad nije koristio svrsi, a dovoljno je udaljen od stambenih blokova. Izrada idejnog projekta je u tijeku te ukoliko usuglasimo stavove s građanima, realizaciju očekujmo na jesen. Prostor za igranje djeci uređujemo gdje god se osjeti potreba za tim, a dobrim smo dijelom dotrajalu javnu rasvjetu zamijenili ekološki prihvatljivom novom rasvjetom. Popločali smo i osigurali sigurniji pristup školi u dijelu koji je bio neprimjeren, kazao je među ostalim gradonačelnik Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...