Cestitka_Uskrs

Naš Matija Lipar ponovno je sam očistio plažu od smeća: “Ove godine najviše je bilo medicinskih maski, stiropora, plastične ambalaže, a čišćenje je potrajalo 5 sati…”

Matija Lipar samoinicijativno je očistio plažu u Pirovcu od svog smeća kojeg smo ove godine bacali u Jadran.

Nakon godinu dana ponovno sam odlučio očistiti cijeli dio zaljeva u Pirovcu. Kako sam prošle godine za vrijeme lockdowna očistio isti dio, nadao sam se da će biti manje smeća, no nažalost bilo ga je i više. Ove godine najviše je bilo medicinskih maski, stiropora, plastične ambalaže, kaže Matija.

Od zanimljivih predmeta pronašao sam plastični bombon (vjerovano je unutra bio bombon ili pralina)…bilo je tu i donjeg rublja, potpetica, staklenih boca, ručnika, medicinskog pribora, promo plastičnih tabli, boca i slično…čistio sam nekih 5 sati u komadu, a pronađena metla super mi je došla za nošenje vreći preko ramena, dodaje.

Inače, Matija Lipar zaposlenik je naše medijske Kuće koji igrom prilika već dugi niz godina ljetuje u vikendici u Pirovcu, gdje je, evo, već drugu godinu za redom, odlučio iskoristiti vikend i lijepo vrijeme i počistiti tamošnju plažu.

Dakako, samoinicijativno i bez zahvala lokalnih komunalaca ili dužnosnika. No, kada radite dobra djela, zahvale i nisu potrebne.

Bravo, Matija!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...