Natali Dizdar: “Glazba je komunikacija, pogotovo za nas koji stvaramo”

Natali Dizdar najavljuje svoj treći singl u godinu dana, pjesmu “Kad mislim na to”.

– Možda bi bilo i više pjesama unatrag godinu dana, no nekako mi nema smisla izdavati pjesme jer ne može ništa zamijeniti taj live kontakt s publikom. Glazba je komunikacija, pogotovo za nas koji je stvaramo, ako ja nemam feedback od ljudi, nije to to, kazala je Natali.

Ispričala nam je i kad je napisala ovu pjesmu.

– Napisala sam ju 2017. u Kolumbiji, donijela sam ju kod Vladimira Mirčete doma i demo snimka je brzo nastala, no ja sam htjela vidjeti gdje će ići druge pjesme, gdje će se ta pjesma uopće naći. Napisala sam neke druge pjesme u međuvremenu i ovu pjesmu sam nekako uklopila u koncept EP-ja koji bi trebao izaći najesen, dodala je.

Ova prava diva osvrnula se kratko i na suradnju s dečkima i Mayalesa i projektu BETI.

– To je novi projekt između mene i dečkiju iz Mayalesa, do sada smo imali dva singla. Ostalo nam je još objaviti tri pjesme s tog EP-ja koji izlazi za mjesec dana, zaključila je Natali.

Inače, cijeli razgovor s Natali Dizdar možete pogledati u emsiji PopRock.hr na HTV-u.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...