Nova suradnja OREA i Lady Gage stigla je u dućane; Pogledajte pink izdanje omiljenog keksa

Klasična plava ambalaža OREO Original keksa od 176 g dobila je Gaga „makeover“, a dizajn inspiriran albumom Chromatica mijenja boju ambalaže u jarku ružičastu koja donosi uzbudljivo digitalno iskustvo koje tek trebate otkriti te mogućnost osvajanja fantastičnih glazbenih nagrada.

Kupci mogu skenirati QR kȏd na ograničenim pakiranjima i uživati u ekskluzivnim digitalnim sadržajima. Od 1. do 28. ožujka obožavatelji mogu sa svakim OREO pakiranjem i brojem računa kao dokazom kupnje Oreo proizvoda sudjelovati u nagradnoj igri za mogućnost osvajanja zanimljivih nagrada

Ova suradnja inspirirana je Chromatica svijetom, gdje dobrota prevladava nad svime, rekla je Lady Gaga.

Kupci mogu na posebnim ograničenim pakiranjima skenirati QR kȏd za pristup OREOgramima s Lady Gagom i njezinim motivirajućim porukama koje mogu podijeliti s prijateljima, obitelji, kolegama i svim voljenim osobama.

OREO će također organizirati jedinstveno natjecanje u kojem će ljubitelji OREO keksa moći podijeliti svoju najbolju obradu kritički hvaljenog glazbenog singla „Stupid Love“. Najbolje ćemo snimke urediti i stvoriti virtualni glazbeni spot „DUETA“ s Lady Gagom!

Obožavatelji proizvoda OREO i Lady Gage sada konačno mogu kupiti proizvode iz ove suradnje. Možete sudjelovati na mnoge načine, ne samo kupnjom naših ukusnih keksa, već i dijeljenjem poruka dobrote za mogućnost osvajanja glazbenih nagrada i priliku da se vaša obrada pjesme „Stupid Love“ pretvori u virtualni glazbeni duet s Lady Gagom. Nadamo se da će ova suradnja unijeti malo zabave u živote naših obožavatelja ove godine, rekla je predstavnica tvrtke Mondelez, Irena Smiljanić.

Ograničeno izdanje pakiranja dostupno je u kutiji veličine od 176 g, javlja Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...