Ovaj vikend Masterclass by Mijo Majhen za frizere obrtnike u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

U hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera 13. i 14. ožujka organizirana je radionica Masterclass by Mijo Majhen za frizere obrtnike u sklopu aktivnosti Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Zadarske županije.

13.03. – subota

Trajanje radionice: 13:00 – 18:00

U 12:15 – 12:45 Okupljanje svih prijavljenih sudionika u predvorju Falkensteiner Hotela & Spa Iadera uz prijam dobrodošlice i kratko međusobno upoznavanje.

Look & Learn radionica je prilika za druženje frizera te izmjenjivanje iskustva uz prezentaciju trendova u staylingu kose. Inspiracija seminara i frizura koje će se prikazivati su trendovi koje svakodnevno vidimo na Instagramu i ostalim društvenim mrežama i na poznatim celebrity curama. Frizure primjenjive u frizerskim salonima te sve u kombinaciji sa trendovima fashion revija.

Radionica Look & Learn biti će podijeljena u dva djela uz Coffee break koji će biti pripremljen za sve polaznike radionice.

Masimalan broj polaznika je 30 polaznika.

14.03. – nedjelja

Trajanje radionice: 10:00 – 14:00.

U 9:45 okupljanje i prijava polaznika

Hand Zone radionica sa praktičnom primjenom znanja i edukacija novih stayling metoda. Prolaziti će se tehnike izrada frizura, razne teksture kose te pričati o stayling proizvodima za kosu, idealna radionica za sve naše frizere koje žele biti u trendu.

Hand Zone radionica također će biti u dva dijela uz Coffeee Break kao i prethodni dan.

Maksimalan broj za drugi dan je 15 polaznika.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...