Pineli & Vino – trend koji ima svaki veći svjetski grad, nakon Splita i Zagreba, dolazi i u Zadar

Svim većim svjetskim gradovima, kao i u gradovima Europe, odavno je popularan koncept wine and paint. Svugdje dobro poznat kreativni projekt, s nekim manjim izmjenama došao je i kod nas.

Pineli & Vino večeri već nekoliko godina postoje u Splitu, a idejni začetnik i vlasnik Art Bottega studija na ideju je došao na studijskom putovanju u Ameriku gdje se susreo s ovim konceptom.  Art Bottega tim čini šaroliko društvo akademskih umjetnika i kreativaca koji uživaju u radu s ljudima, a od travnja će ovu zabavu omogućiti i svim Zadranima.

Što zapravo podrazumijeva koncept Pineli & Vino?

Art Bottega studio sa svojim konceptom Pineli & Vino vam omogućava uživanje u nečemu što u Hrvatskoj sigurno niste probali niti doživjeli.

Pineli & Vino večeri omogućavaju vam odličnu zabavu uz kreativno izražavanje kroz slikanje u akril tehnici, a namijenjene su laicima i profesionalcima podjednako. Zapravo svima koje zanima kreativan oblik druženja. Zadarski Art Bottega studio nalazi se u ulici između zgrade Suda i Četiri kantuna, na adresi Borelli 8, u prostorijama Zajednice Talijana Zadar. Cijena ulaznice uključuje sav slikarski opremu i materijale, vodstvo profesionalnih voditelja te dobro društvo i ugodnu glazbu po cijeni od 180kn. I sve to uz neograničenu konzumaciju vrhunskih vina. Zvuči doista posebno, zar ne? Zato što to i jest.

Treba vam ideja za zabavu koja će se pamtiti?

Svima nam treba malo odmaka od svakodnevice u kojoj se trenutno nalazimo, a Pineli & Vino su vrsta zabave koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U potrazi ste za idejom za rođendan koji će se dugo pamtiti?  Želite organizirati nezaboravnu djevojačku pa čak i momačku večer? Izašli bi sa svojim partnerom ili partnericom na unikatan “dejt”, ili vam se jednostavno sve ovo čini kao nešto što biste željeli probati sami za sebe? Uz pridržavanje svih propisanih mjera, naravno.

Na Pineli & Vino večerima dobra zabava je zagarantirana, a uz to imate prililku izraziti svoju kreativnost i podružiti se s prijateljima na dosada neviđen način. Uživajte u ovom jedinstvenom projektu koji ćete zasigurno dugo prepričavati svima.

Možda otkrijete i svoj skriveni talent!

Nakon što ste se dobro zabavili i definitivno nasmijali, može se dogoditi da zapravo otkrijete kako imate  talent za slikanje. Ili možda čak i za ispijanje vina. Nakon Pinela & Vina osim što ćete steći novo iskustvo, izaći ćete sa slikom koju ćete ponosno moći pokazivati drugima. Pineli & Vino vam omogućavaju vam da nakon što naslikate svoju sliku prema određenoj temi, istu ponesete sa sobom kao uspomenu na ovo jedinstveno iskustvo i zabavu!

Rezervirajte na vrijeme!

Broj ulaznica je ograničen, stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme putem web stranice ovdje.

Zapratite ih na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu te saznajte sve važne informacije.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...