Pomirenje? Mladen i Brankica zajedno otputovali u Split i uživali s prijateljima

Kad su se 62-godišnji zadarski pjevač i njegova sada već bivša supruga lanjskog listopada i službeno rastali, činilo se da je jednoj od najosebujnijih ljubavnih priči na našoj estradi konačno došao kraj. No, ako je suditi prema fotografiji kojom se na Facebooku pohvalio sam Grdović, njih dvoje i dalje su u dobrim odnosima, piše Gloria.

– Danas na splitskoj Rivi. Malo se iščakulali! – napisao je pjevač uz fotku na kojoj odlično raspoložen pozira skupa s Brankicom i njihovim tamošnjim društvom: pjevačicom Jelenom Rozgom, kuharom Ivanom Pažaninom te Dijanom Mrduljaš, suprugom direktora Splitskog festivala. Koji je bio povod njihovom posjetu gradu podno Marjana, Grdović nije objasnio, no poruka je jasna: on i Brankica zakopali su ratnu sjekiru. A kako se da zaključiti iz komentara njegovih prijatelja, u pitanju je i nešto više.

-”Sretno!”, “Lipo vas je opet vidjeti skupa”, pišu Grdoviću pratitelji, koji nagađaju da su Brankica i Mladen ponovno skupa. Bivši supružnici za sada šute, no da prolaze kroz dobru fazu može se zaključiti prema njihovim nasmijanim licima.

Da je pedesetogodišnja Brankica bivšoj ljubavi dala novu šansu, nikoga u Zadru posebno ne čudi.

Sjetimo, u svibnju prošle godine je Brankica podnijela tužbu za razvod braka koji je okončan pet mjeseci kasnije.

U njoj je navela kako su ona i Mladen i prije vjenčanja 4. svibnja 1998. u vezi bili osam godina, ali i da zadnje tri godine braka ne dijele njihov dom u zadarskoj četvrti Arbanasi. Prema njezinim tvrdnjama, samovoljno se iselila iz kuće te je jedno vrijeme živjela kod prijateljice koja je lani i nama potvrdila da je Brankici pružila privremeno utočište.

U međuvremenu je Mladen dobio i zabranu prilaska supruzi kojoj se nije smio približiti na manje od 30 metara. Njihov nedavni izlet u Split dokaz je da je ta zabrana stvar prošlosti, a zbog čega je Branka sada okrenula ploču te je li riječ o pomirenju ili tek labuđom pjevu, pokazat će vrijeme.

No, ispada da je Grdović bio u pravu kad je lani, uslijed razvoda, izjavio da se njih dvoje i dalje vole. “Naše su duše jedno tijelo, mi smo jedna duša, iako smo gotovo u svemu različiti”, kazao je tada pjevač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...