Povodom Dana žena u Aktualcu smo ugostili dvije uspješne poduzetnice iz Zadra, Đurđicu Vuletić iz palačinkarnice “Slatka tajna” i Nikolinu Mijaljević iz beauty studija “Mua”

Ima li boljeg povoda za razgovor ne s jednom već s dvije uspješne poduzetnice iz našeg grada od Dana žena.

Razgovarali smo s vlasnicom palačinkarnice “Slatka tajna” Đurđicom Vuletić, te s vlasnicom beauty centra “Mua” Nikolinom Mijaljević.

Doznali smo sve o razlikama poslovanja kada ga vode muškarci a kada žene, doznali smo sve o njihovim teškim počecima, ali i čeličnoj volji i želji za uspjehom.

Poslušajte što ove dvije mlade uspješne poduzetnice savjetuju svima koji pokreću posao, ali i puno toga još zanimljivog.

Dakako, ako ste propustili današnji Aktualac, poslušajte ga u nastavku.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...