Premijerno izdanje Billie Eilish s plavom kosom jedna je od 10 najpopularnijih fotografija s Instagrama svih vremena

Devetnaestogodišnja glazbenica moćnog glasa svojoj je kolekciji od šest prošlgodišnjih Grammyja nedavno dodala još dva, a u slavljeničkom je tonu nastavila i ovoga tjedna, premda vjerojatno nije ni sanjala da će njena transformacija pobuditi toliki interes.

Obožavatelji mlade glazbenice toliko su dobro reagirali na njenu promjenu boje kose da je fotografija objavljena na Instagramu postala jedna od 10 najpopularnijih objava na ovoj platformi ikad.

Naizgled iznenadna zamjena prepoznatljive crne boje kose s fluoroscentno zelenim ‘izrastima’ za platinasto plavu kosu nadahnutu Marilyn Monroe šokirala je i oduševila njene obožavatelje.

‘Uštipni me’, napisala je Eilish uz fotografiju na kojoj predstavlja svoju transformaciju i s kojom se ugurala među 10 najpopularnijih fotografija na Instagramu, zauzevši visoko 6. mjesto.

U kratkom vremenu zaradila je 18,3 milijuna lajkova, s čime se ugurala na šesto mjesto, između objave Kylie Jenner iz 2018. s prvom fotografijom kćeri Stormi (18,5 milijuna) i prve objave Jennifer Aniston na Instagramu, koja je za fotografiju s ekipom ‘Prijatelja’ zaradila 16,4 milijuna lajkova.

Međutim, prije objave na Instagramu Eilish je svoj novi izgled premijerno pokazala na TikToku, na kojemu je priznala da je svoju novu platinasto plavu kosu zapravo dva mjeseca skrivala ispod perike i za to vrijeme potajno posjećivala frizerski salon u kojem je radila na novoj frizuri.

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

U kratkom TikTok isječku Billie je potegnula ‘svoje’ prepoznatljive pramenove ispod kojih je nakratko provirila platinasta kosa, prenosi Tportal.

Njezina je frizerka Lissa Renn objavila i time-lapse snimku dugotrajnog i mukotrpnog procesa Billieine transformacije u plavušu nakon godina tamnih boja kose. Objava u međuvremenu izbrisana, ali snimku možete pogledati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...