SASTANAK STOŽERA Preporuka školama Zadarske županije da od ponedjeljka prijeđu na online nastavu

Na današnjem sastanku Stožera civilne zaštite Zadarske županije donesena je preporuka da se od ponedjeljka, 29. ožujka 2021. godine u svim višim razredima osnovnih škola te u srednjim školama na području Zadarske županije, osim završnih razreda, nastava odvija prema C modelu.

S obzirom da idući tjedan počinju Uskrsni praznici, učenici bi nastavu prema C modelu imali samo 4 dana. Praznici traju sve do 11. travnja 2021.

Ovisno o razvoju epidemiološke slike i drugim relevantnim okolnostima predloženi modeli mogu se mijenjati nakon završetka proljetnog odmora učenika.

Naime, u proteklom razdoblju koronavirusom zarazio se veći broj učenika srednjih škola, ali i učenika viših razreda osnovnih škola, a  veliki je broj i u samoizolaciji. Također, zbog povećanja broja zaraženih, posebno među radno aktivnim stanovništvom, Stožer Civilne zaštite Zadarske županije poslat će prijedlog Stožeru Civilne zaštite RH da donese Odluku o zabrani posjeta domovima za stare i nemoćne za područje Zadarske županije, a koja će biti na snazi u idućih mjesec dana, počevši od ponedjeljka 29. ožujka 2021., kažu iz Stožera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...