Težak poraz Zadra od Cedevite Olimpije u Ljubljani; Perinčić: “Naša igra nije bila dobra. Ne mogu nikako tolerirati sebičnost nekih igrača i gledanje na sebe i svoju statistiku”

Zadar je u 22. kolu ABA lige poražen u Ljubljani od Cedevita Olimpije rezultatom 77:56.

Hrvatski predstavnik se u prvom poluvremenu mučio u napadu, nakon prvih 20 minuta zabili su samo 20 poena dok je Cedevita Olimpija držala prednost od +13.

U trećoj četvrtini momčad Ivana Perinčića bolje je ušla u utakmicu nego u prvom dijelu, no kvaliteta Slovenskog abaligaša je presudila i prednost koju su ostvarili je bila nedostižna.

Najbolji igrač Zadra bio je Domagoj Vuković koji je susret završio s double-double učinkom, 16 poena i 10 skokova.

Za Cedevita Olimpiju Rion Brown je zabio 20 poena.

Zaslužena pobjeda Cedevite, bili su bolji u svim segmentima igre. Osim treće četvrtine, naša igra nije bila dobra, daleko od onoga što mi želimo. Neke stvari što se dogovorimo u pripremi moramo hitno mijenjati. Ne možemo igrati pet utakmica s preko 20 izgubljenih lopti, moramo puno više respektirati tu loptu, taj posjed i suigrače u boljoj situaciji. Apsolutno respektiram umor od jučer i put ali jednu stvar što ne mogu nikako tolerirati je sebičnost da su neki igrači počeli gledati sebe i svoju statistiku. To pod hitno moramo popraviti jer nas sad čekaju važne utakmice u ABA ligi. Cedevita je bolja ekipa, to je ekipa koja je sastavljena da se bori za final four ABA lige. Dobro igraju, čestitam njima i treneru Golemcu, kazao je Ivan Perinčić, trener Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...