Transparent na bedemima: “Jesu li POS-ovi stanovi rezervirani za djecu visokopozicioniranih HDZ-ovaca?”

Jučer je položen kamen temeljac za izgradnju višestambene građevine iz Programa POS-a na lokaciji Crvene kuće.

Ovim činom obilježen je početak gradnje 100 stanova za mlade zadarske obitelji, čija će cijena za kvadrat iznositi 1.215 eura.

Gradonačelnik Dukić opisao je to kao jedan od društveno najvrjednijih projekata u našem gradu.

No, mladi SDP-a pitaju se jesu li jeftini kvadrati i ovog puta rezervirani za djecu visokopozicioniranih HDZ-ovaca?

“Čiji sinovi su ovaj put prvi na listi”, pitanje je koje je osvanulo na transparentu koji se sinoć zavijorio na gradskim bedemima.

Jučer je položen kamen temeljac, kamen temeljac za novih stotinu POS-ovih stanova. Lista broji 204 imena. Pitamo se, tko će se ovaj put naći u prvoj polovici od sinova i kćeri visokopozicioniranih HDZ-ovaca. Koga će ovoga puta biti sram koliko nema? Podsjetimo, prvi čovjek APN-a Krešimir Žunić je u ime svoga sina, kreditno nesposobnog studenta, zaposjeo stan koji je trebao pripasti mladoj obitelji. U tome, štoviše, Žunić nije vidio ništa sporno – već ga je bilo sram koliko nema. Dok Žunić besramno uživa, možemo se samo pitati što je s obitelji koja je u cijeloj priči ostala zakinuta. U razdoblju kada Zadarska županija,zahvaljujući tridesetogodišnjoj vlasti HDZ-a, bilježi najveći rast stope iseljavanja od 39,9%,HDZ-ovci ne gube vrijeme, već stambeno zbrinjavaju svoje sinove, kažu iz Foruma mladih SDP Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...