U Aktualcu s prof. Irenom Pavela Banai s Odjela psihologije zadarskog Sveučilišta o Tjednu mozga, Covid-19 i mnogim drugim temama

U našem se gradu u organizaciji Sveučilišta održava 19. Tjedan mozga.

Jedna od organizatora ujedno je i naša gošća prof. Irena Pavela Banai s kojom smo porazgovarali, ne samo o Tjednu mozga, već i o cijelom nizu povezanih tema. A ima ih uistinu mnogo.

Primjerice, osim najava svih predavanja u Tjednu, doznali smo mnogo i o utjecaju pandemije Covid-19 na mentalno zdravlje pojedinaca, ali i budućim najavljenim aktivnostima ovog Odjela pri UNIZD.

Svakako poslušajte emisiju u nastavku, ako to niste učinili u našem programu.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...