U današnjoj emisiji AGRRArizam ugostili smo Leu i Antoniju iz OPG-a Brkić; Doznali smo sve o uzgoju u sustavu krava – tele

Ovu emisiju u suradnji s AGRRA-om realizirali smo otišavši korak dalje ka realnom sektoru i konkretnim korisnicima AGRRA-inih programa.

Ugostili smo predstavnice OPG-a Brkić, majku i kćer, Antoniju i Leu.

Osim što su nam pobliže objasnile čime se točno bavi njihov OPG, doznali smo i kako su se odlučili na ovu poslovnu ideju – uzgoja krava simentalske pasmine, te kako su se počeli baviti prodajom mesa.

Trenutno imaju 66 krava za proizvodnju mesa.

Ako niste poslušali ovo četvrtko izdanje emisije u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj, učinite to i doznajte sve o primjeru uspješne obitelji čiji je primarni izvor prihoda poljoprivredna proizvodnja.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...