UNICEF poziva mlade iz Zadarske županije: “Osvoji 15.000 kuna i napravi pozitivnu promjenu u svojoj lokalnoj zajednici!”

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije poziva mlade od 13 do 19 godina iz Šibensko-kninske i Zadarske županije na online radionicu UPSHIFT koja će se održati od 23. do 25. travnja 2021.

UPSHIFT radionica održat će se u potpunosti online.

Kako bi sudjelovali u radionici, mladi sami okupljaju svoje timove od tri do pet članova te u prijavi opisuju problem u svojoj lokalnoj zajednici koji žele riješiti.

Svakom timu bit će dodijeljen mentor – mlada osoba, uspješna u području kojim se bavi, koja će pomoći svom timu da od prepoznatog problema dođe do inovativnog rješenja, pritom prolazeći sve bitne korake koji su potrebni za realiziranje projekta. Tijekom radionice sudionici će imati priliku steći nova i primjenljiva znanja i poznanstava dok će 5 odabranih timova dobiti i financijsku podršku od 15.000 kuna da svoje ideje pretvore u stvarnost.

Prijave su otvorene do 9. travnja 2021. do 23.59 sati. Pravila dozvoljavaju više prijava u zajednici, no bitno je naglasiti kako se svaki problem gleda zasebno te da je za svaki potrebno poslati posebnu prijavu.

Prijaviti se možete ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...