Više pucnjava u gradu i okolici Atlante u SAD-u, ubijeno osmero ljudi. Osumnjičeni 21-godišnjak je uhićen!

Najmanje osam osoba ubijeno je u trima pucnjavama na jugoistoku SAD-a.

Do pucnjava je došlo u salonima za masažu u gradu Atlanti i okolici, javljaju američki mediji. Zasad nije utvrđeno jesu li ta tri događaja povezana.

Osumnjičeni je uhićen. Zove se Robert Aaron Long i ima 21 godinu.

Bile su tri pucnjave. Prva u okolici Atlante, a druge dvije u Atlanti

Prva pucnjava, u kojoj su četiri osobe ubijene i dvije ranjene, dogodila se jučer poslijepodne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Georgiji, prenosi CNN.

Nedugo zatim, u još dvjema pucnjavama u Atlanti također su ubijene četiri osobe u dvama salonima za masažu. Žrtve tih dviju pucnjava su žene, navodno azijskog podrijetla.

Osumnjičeni je ubio svih osmero ljudi?

U prvoj pucnjavi u okolici Atlante četiri su osobe ubijene, a dvije ranjene.

U još dvjema pucnjavama u samoj Atlanti također su ubijene četiri osobe. Žrtve druge i treće pucnjave su žene, navodno azijskog podrijetla.

Policija okruga Cherokee je preko Facebooka objavila snimku osumnjičenog Longa u crnom automobilu. Uhićen je sinoć oko 240 kilometara južno od Atlante, doznao je lokalni dnevnik The Atlanta Journal-Constitution.

“Velika je vjerojatnost da je isti napadač sudjelovao u svim trima napadima na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmero ljudi”, rekao je za AFP glasnogovornik policije iz Atlante.

“Nakon pregleda videosnimki istražitelji misle kako postoji velika vjerojatnost da je naš osumnjičenik napadač iz okruga Cherokee. On je u pritvoru”, dodao je policijski glasnogovornik, misleći pritom na uhićenog Longa, prenio je Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...