Zagrebačka banka poslala važnu obavijest svojim klijentima: Svi će dobiti nove kartice!

Zagrebačka banka odabrala je Visu kao novi i jedini brend svojih debitnih kartica zbog čega će svojim klijentima zamijeniti postojeće Maestro debitne kartice s novim Visa debitnim karticama.

Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način. Do jeseni će svi klijenti Zagrebačke banke na svoje adrese primiti nove kartice s jasnim uputama za njihovu aktivaciju.

Na novim Visa debitnim karticama klijenti će imati sve funkcionalnosti kao i na Maestro debitnim karticama, uključujući i isti PIN kao i do sada, prioćili su iz Zagrebačke banke.

Klijenti će tako i dalje imati opciju plaćanja u ratama, sigurne kupovine na internetu i beskontaktne transakcije do 250 kuna bez unosa PIN-a. Klijentima će na novim karticama biti omogućeno i spajanje s postojećim MultiPlusCard programom vjernosti.

‘Visa kartica jedna je od najprihvaćenijih kartica u svijetu kojom je moguće plaćati na više od 60 milijuna prodajnih mjesta i internetskih trgovina na siguran i pouzdan način. Zagrebačka banka kao vodeća banka u Hrvatskoj nastavlja svojim klijentima pružati najbolju uslugu i pogodnosti’, zaključuje se u priopćenju, javlja Poslovni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...