Zbog velikog interesa održat će se dodatna izvedba komedije “Prvi muževi bacaju se u vodu”

Zbog velikog interesa za komediju “Prvi muževi bacaju se u vodu”, kazališta “Tvornica smijeha”  koja je na programu 8. ožujka (na Dan žena) u dva termina: u 18 sati i u 20 sati, od danas su u prodaji ulaznice za još jednu izvedbu u utorak, 9. ožujka u 20 sati.

Radno vrijeme blagajne : od 11 do 13 sati. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.

Tekst i režiju potpisuje Matko Elezović, a glumi Jadranka Elezović.

Nakon uspješnica „Lude žene“ i „Vesele žene Hrvatske“, jedan od najizvođenijih suvremenih hrvatskih komediografa Matko Elezović u najnovijoj komediji „Prvi muževi bacaju se u vodu “ ponovo preispituje muško – ženske ljubavne odnose.

Likovi žena iz različitih geografskih i socijalnih sredina duhovito i direktno demaskiraju preuzete obrasce u kojima iza svakog uspješnog, manje uspješnog i potpuno neuspješnog muškarca stoji žena. Jednakim žarom progovaraju na sceni bile one domaćice, uspješne poslovne žene, animir dame s vrućeg telefona ili bankarice… kroz sat vremena na sceni glumica Jadranka Elezović vješto i brzo mijenja likove što na kraju predstave izaziva nedoumicu koliko je glumica bilo na sceni.

Ismijavajući malograđanštinu i primitivizam pitamo se jeli autor u iskoristio scenski i dramaturški okvir kao kritiku društva u cjelini.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...