23-godišnjak na društvenim mrežama vrijeđao policajce koji su ga na Višnjiku zatekli bez položenog vozačkog

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja prekršaja iz domene javnog reda i mira.

Njega su sumnjiči da je jučer poslijepodne na društvenoj mreži objavio komentar u kojem je pogrdnim riječima vrijeđao i omalovažavao policijske službenike vezano za postupanje koje su policijski službenici imali prema njemu istog dana u prometu.

Naime, prilikom kontrole prometa, u 14.15 sati u Ulici Put Gazića u Zadru zaustavili su ga policijski službenici te je utvrđeno kako je upravljao osobnim vozilom Citroen zadarskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, nakon čega je isključen iz prometa te prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Zadru bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...