Cestitka_Uskrs

27-godišnjak uhićen zbog tri razbojništva na Smiljevcu, djelatnicama prijetio nožem

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela „Razbojništvo“.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da osumnjičeni, s ciljem da je protupravno prisvoji tuđu pokretnu stvar, u nedjelju oko 21.00 sati na gradskom predjelu Smiljevac u Zadru ušao maskiran u trgovinu gdje je uz prijetnju nožem od zaposlenice zatražio novac. U strahu za svoj život ona mu je novac predala, nakon čega je došao do druge obližnje trgovine istog vlasnika gdje je na isti način od zaposlenice otuđio novac.

Ubrzo, nakon saznanja o muškarcu sumnjiva ponašanja te povezujući saznanja o informacijama o prethodnim događajima, policijski službenici su zatekli 27-godišnjaka. On je uhićen i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg su kod njega pronađeni predmeti koje je koristio tijekom izvršenja kaznenih djela.

Također, ga se sumnjiči da je 31. ožujka oko 22,30 u Ulici Benka Benkovića u Zadru maskiran i uz prijetnje počinio razbojništvo na štetu zaposlenice u kioska kojom prilikom je otuđio novac.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 600 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...