Dr. Karuc o stanju pretučenog dječaka: “Zadobio je teške ozljede, i dalje je pod opservacijom”

U Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru četvorica mladića su brutalno pretukla 14-godišnjaka. Policija je brzo doznala imena jer je premlaćeni maloljetnik znao svoje napadače koji ga verbalno i fizički zlostavljaju već neko vrijeme.

Dječaku su ustanovljene teške tjelesne ozljede, a više o njegovom stanju za RTL je ispričao liječnik Edi Karuc.

“Sinoć, nešto prije 21 sat je u hitni prijem Opće bolnice Zadar zaprimljen je dječak rođen 2006. godine kojim je, napokon opsežne dijagnostičke obrade, utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede zbog koji je hospitaliziran u našoj bolnici. Sada se trenutno nalazi na Odjelu za kirurgiju. I dalje je pod opservacijom. Za sada je njegovo stanje stabilno i ako tako ostane, nadamo se da će za dan, dva biti otpušten iz bolnice”, izjavio je liječnik Edi Karuc.

Muškarac koji je navodno zaustavio ovaj stravičan incident tvrdi kako je jedan od napadača imao sa sobom i bokser kojim je udarao 14-godišnjaka.

Podsjećamo, svjedok je izjavio kako je situaciju uočio u prolazu iz automobila te se zaustavio i počeo vikati na mladiće koji su se razbježali, a za njima je na podu ostao nepomično ležati 14-godišnjak u nesvjesnom stanju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...