HDZ snimio video u kojem ismijavaju Vučetića, on: “To je njihov Zadar, morbidan i sramotan”

Nakon što je u srijedu HDZ na svojoj službenoj stranici objavio svoj prvi promidžbeni video pod nazivom “Rad, a ne filozofiranje” iz kojeg je očito da ismijavaju Marka Vučetića, kandidata za gradonačelnika koalicije “Srcem za Zadar”, on kaže kako je iz videa vidljivo da HDZ nema praktična rješenja.

“Umjesto da su, posve nasumično, preuzeli i prikazali bilo koju dosadašnju Dukićevu izjavu, oni su se bacili u trošak angažiranja glumaca i snimatelja, a efekt je daleko slabiji.

Gradonačelnik koji se ne bavi politikom, a Dukić je upravo to nedavno rekao, može dobiti na ozbiljnosti samo ako je pored njega netko tko izaziva veći podsmijeh od njega samoga. Takvi, siguran sam, ne postoje, pa ih treba odglumiti. Problem je sto takve scene opet asociraju na Dukića.
Kako bilo, već sam odlučio, kada prođe kampanja, uplatiti neki iznos onome tko mu vodi kampanju.

Uvjeren sam da taj sve što čini, čini meni u prilog. Iako, moram priznati, ne želim takvu morbidnu podršku od strane HDZ. Više puta sam napomenuo da svatko u jeziku ostavlja više nego što želi i planira. HDZ je, u ovom videu, očitovao vlastitu morbidnu narav. Spominjanje Hrvoja Ćustića, u bilo kojem kontekstu poruge ili humora, znak je duboke morbidnosti.

To je njihov Zadar – morbidan i sramotan”, poručio je Vučetić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...