I DALJE PRVI NA LJESTVICI HT PREMIJER LIGE Zadrani na domaćem parketu uvjerljivo protiv Gorice rezultatom 73:64

Zadar je i dalje prvi na ljestvici nakon što su u susretu 30. kola HT Premijer lige svladali Goricu rezultatom 73:64.

Izabranici Veljka Mršića odlično su otvorili utakmicu protiv ABA2 ligaša i nakon prve četiri minute držali su prednost od 15:4.

Zadrani su držali kontrolu nad cijelom utakmicom, u nijednom trenutku nisu dopustili Gorici da preuzme vodstvo. Na početku četvrte četvrtine Zadar je imao svoje najveće vodstvo od 15 razlike.

Najbolji strijelac u redovima Zadra bio je Chinanu Onuaku koji je dvoboj završio s 15 poena uz 3 skoka, Domagoj Vuković odigrao je dobru utakmicu s 13 poena, 9 skokova i 2 ukradene lopte.

Za Goricu Ozren Pavlović imao je 17 poena dok je nekadašnji igrač Zadra, Karlo Uljarević upisao 13 poena.

Do kraj regularnog dijela domaćeg prvenstva ostale su još četiri utakmice. Već u subotu Zadar gostuje kod Cibone u ABA ligi.

Slična utakmica kao prije dva dana protiv Sonika gdje smo dobro otvorili utakmicu i stvorili dobru prednost. Zatim smo cijelu utakmicu održavali, Gorica se kasnije malo vraćala na nekih 6 razlike, ali smo držali distancu. Čestitam momcima na važnoj pobjedi jer Gorica je dobra momčad. Idemo dalje prema našem cilju, a to je da zadržimo prvo mjesto u HT Premijer ligi, kazao je Veljko Mršić, trener Zadra.

Po tko zna koji put smo s dobrim ulaskom u utakmicu riješili susret. Kasnije se malo izvrte petorke, čak smo u jednom trenutku igrali s petorkom koja skoro nikad nije zajedno igrala pa je rezultat bio u minusu. Mislim da na našu agresivnost nitko ne može odgovoriti u domaćem prvenstvu, to je nešto što nas može voditi do naslova prvaka, dodao je Jan Palokaj, igrač Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...