Koliko zarađuju preko web-kamere: Djevojka iz mjesta Zagreb podijelila stvaran iznos zarade na Bongacams

Kad se 2020. gotovo čitav svijet preselio na mrežu zbog pandemije, mnogi su počeli tražiti prilike za zaradu na mreži i tako otkrili svijet web-kamera.

Odlučili smo saznati koliko se može zaraditi na tzv. webcam-stranicama i otkrili istinitu priču djevojke Anna iz mjesta Zagreb. Iskreno govori o svojoj zaradi i čak navodi točne brojke.

Anna je aktivna na Instagramu, a nedavno je svojim pratiteljima otkrila svoju zaradu na BongaCams i čak objavila fotografiju čeka na iznos od 8,296.03 eura za jedan mjesec. Iznos je nekoliko puta veći od prosječne plaće u zemlji, što i nije neobično, budući da su zbog masovne samoizolacije webcam-stranice postale još popularnije širom svijeta.

Djevojka također daje korisne savjete u svojim objavama:

– Kako povećati zaradu i popularnost;

– Kako osigurati da korisnici iz zemlje Hrvatska ne vide vaše prijenose;

– Koji su ostali načini zarade na BongaCams itd.

Jedna njezina objava prikupila je velik broj lajkova. Anna tvrdi da je zaradila 1,228 eura u jednom danu! “Hvala, BongaCams!!! ❤ Hvala svima koji gledaju moje prijenose i uljepšavaju moju svakodnevicu!

Djevojka je tijekom rada za BongaCams počela aktivno putovati, a sada objavljuje nevjerojatno prekrasne fotografije i kratke priče iz egzotičnih mjesta koja uspijeva posjetiti. “Da mi je netko prije šest mjeseci rekao kako će mi se život naglo promijeniti, ne bih mu vjerovala!” – napisala je na Instagramu.

Postoje brojna slična iskustva. Sve te priče dokazuju da je web-kamera postala najunosniji izvor zarade današnjice

Mnogi se slažu da BongaCams uz stabilnost daje i osjećaj slobode. Prijenosi su mogući odasvud, čak i s mobilnog uređaja, uz garantirano dobru zaradu u bilo koje vrijeme. Ne postoje posebni uvjeti, osim dobne granice od najmanje 18 godina za sudjelovanje, tako da možete početi snimati u bilo kojem trenutku.

Koliko god to bilo paradoksalno, pandemija je mnogim djevojkama pomogla da uvide nove mogućnosti i otkrila golem potencijal webcam-stranica, koje vam omogućuju sjajnu zaradu bez napuštanja udobnosti doma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...