Mladići iz okolice Benkovca u rukama policije, ukrali oko 600 litara goriva!

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 30 i 27 godina koji se sumnjiče da su s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, provaljivali u radne strojeve odakle su u više navrata otuđili gorivo.

Tako ih se sumnjiči da su krajem siječnja 2020. godine u Korlatu, provalili u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva odakle su otuđili oko 200 litara goriva, kao i da su nakon nekoliko dana, početkom veljače 2020. godine u Donjim Biljanima, provalili spremnik radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva odakle su otuđili oko 150 litara goriva.

Također ih se sumnjiči da su u krajem ožujka ove godine u Kuli Atlagić iz rezervoara teretnog vozila u vlasništvu 37-godišnjaka otuđili oko 250 litara goriva.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa i krađe, a pričinjena ukupna materijalna šteta iznosi oko 6.000,00 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...