Na Vidikovcu će se nakon ljeta graditi dječje igralište!

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić nastavio je svoje radne obilaske zadarskih četvrti pa je tako sa suradnicima obišao mjesne odbore Vidikovac i Sinjoretovo.

Na Vidikovcu se susreo s predsjednikom Mjesnog odbora Jurom Kneževićem s kojim je razgovarao o uređenju okoliša zgrade mjesnog odbora te o budućem proširenju prometnice u ulici Mile Gojsalić.

Stvoreni su svi preduvjeti, otkup terena i izrada projekta, a kako bi radovi na novom dječjem igralištu uz mjesni odbor mogli krenuti po završetku turističke sezone.

S građanima Sinjoretova gradonačelnik Dukić obišao je lokacije koje bi se mogle iskoristiti za javne sadržaje kao što dječja i sportska igrališta, a razgovaralo se i o potrebi izgradnje dječjeg vrtića.

Također, privedena je kraju prva faza projekta izgradnje kanalizacijske mreže u kojoj je izgrađeno 1710 metara cjevovoda odvodnje, a čime će biti omogućeno oko 100 novih priključaka na sustav odvodnje i pročišćivača otpadnih voda.

Građani su informirani kako će tijekom travnja dobiti obavijesti o mogućnosti i načinu provedbe priključka. Istovremeno je započela i druga faza izgradnje  što će u konačnici stanovnicima Sinjoretova znatno poboljšati uvjete stanovanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...