Nakon uvjerljivog poraza od Dinama, juniori Zadra završili su svoju priču u Prvoj muškoj ligi

Juniori Zadra završili su svoju priču u Prvoj muškoj ligi, nakon što su u drugoj utakmici doigravanja poraženi od Dinama rezultatom 52:113. Ova sezona je bila vrlo uspješna za Jazine Zadar II, momčad je bila sastavljena od juniora Zadra uz tri iskusna igrača (Šarac, Butorac i Friday). Mlada momčad bila je treća ekipa iza Cedevite Junior i Dinama koji imaju jasne premijerligaške ambicije. Sad se momci Marka Selina okreću Juniorskoj ligi gdje imaju najviše ambicije. Dinamo je s ovom pobjedom nad Jazinama osigurao svoje mjesto u finale gdje ih čeka Cedevita Junior.

Najraspoloženiji igrač Jazina bio je Tomislav Mihael Buljan s 11 poena i 8 skokova dok je Krševan Klarica upisao 9 poena i 6 skokova. Ivan Nakić-Vojnović je zabio je 20 poena za Dinamo.

Marko Selin, trener Jazina: “Na početku sezone nitko nije očekivao od nas da budemo među četiri najbolje ekipe lige. Čestitao bih svojim igračima na cijeloj sezoni. Mislim da su zasluženo bili u prva četiri kluba i da smo zasluženo igrali polufinale. Nažalost bili smo hendikepirani za ove dvije utakmice, ali ne bi se previše na to osvrtao. Treba im čestitati na sezoni. Sretni smo i ponosni na njih. Sad se okrećemo Juniorskoj ligi gdje imamo nešto za reći. Imamo jako dobru ekipu, imat ćemo dva tri dana slobodno zatim idemo dalje raditi.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...