Nikad lakše do pobjedničkih Bridgestone pneumatika!

Bridgestone je poznat po vrhunskoj kvaliteti pneumatika i od samog osnutka kontinuirano radi na unaprjeđenju i poboljšanju istih kako bi kupcima pružili maksimalno kvalitetan i siguran proizvod.

Pravi pokazatelj vrhunske Bridgestone kvalitete upravo su Turanza T005 i Potenza Sport  pneumatici koji svojim vrhunskim performansama oduševljavaju kupce diljem svijeta, a apsolutni su pobjednici i na svim relevantnim testovima ljetnih guma u 2021. godini!

Turanza T005 ljetni je pneumatik koji će vam pružiti sigurnost i udobnost u vožnji tijekom najtoplijeg dijela godine zahvaljujući izvrsnim kočionim performansama te optimalnoj ravnoteži u najoštrijim zavojima.

Bridgestoneova Potenza pravi je izbor za sve ljubitelje sportske vožnje! Ovu gumu karakteriziraju asimetrični izrezi koji vam omogućuju ultimativno prianjanje i kontrolu nad vozilom, kako na suhim, tako i na mokrim površinama, uz vrhunsku zaštitu od aquaplaninga.

Svog pobjednika potražite u najbližoj Vulkalovoj poslovnici jer od 12.4. pa do kraja svibnja 2021. pri kupnji četiri ljetne ili cjelogodišnje Bridgestone gume, ostvarujete popust na njihovu ugradnju:

1.     Voucher od 100 kuna – za kupnju guma veličine 16“

2.     Voucher od 150 kuna – za kupnju guma veličine 17“

3.     Voucher od 200 kuna – za kupnju guma veličine 18“ i više.

Požurite, ponuda je limitirana, a vrijedi isključivo za maloprodaju!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...