NOĆNI SUKOB NA RIVI Pijani dvojac vrijeđao i fizički napao policajce, jedan je ozlijeđen

Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 36 i 30 godina, koje se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Naime, obojicu se sumnjiči da su u nedjelju u 01.55 sati u noći na Obali kralja Petra Krešimira u Zadru, dok su policijski službenici postupali prilikom narušavanja javnog reda i mira fizički napadali policijske službenike u pokušaju da ih spriječe u obavljanu službene radnje te ih pritom vrijeđali i omalovažavali pogrdnim riječima.

Nad obojicom su uporabljena sredstva prisile te su privedeni u službene prostorije policije, kojom prilikom je kod 36-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,04 promila, a kod 30-godišnjaka 1,82 promila alkohola.

Nadalje, tom prilikom lakše je ozlijeđen jedan policijski službenik,  a isto tako su i 30-godišnjaku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, obojica su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...