O hotelu na Dugom otoku pisao i Forbes: “Ova farma s pet zvjezdica pridružit će se vodećim svjetskim hotelima”

I magazin Forbes najavio je skori početak rada hotela s ‘jedinstvenim konceptom na temelju kontinuiranoga kontakta s prirodom’.

Villa Nai 3.3 u Žmanu na Dugom otoku otvara svoja vrata krajem svibnja.

Idejno je objekt osmislio akademik Nikola Bašić 2013.godine, a projektiran je na izohipsi što mu donosi neočekivani geometrijski oblik, piše Poslovni dnevnik.

Kako objašnjava Goran Morović koji uz proizvodnju ekološkog maslinovog ulja ovim otvorenjem ulazi i u turistički biznis, riječ je o objektu koji je okružen s tisuću maslina i stablima voća.

U izgradnji je korišten kamen iz iskopa za proizvodnju betona i kamena obloga, a od dodatnih sadržaja tu su vanjski preljevni baze, unutrašnji bazen s wellness zonom, spa s tretmanima baziranim na proizvodima iz maslinika, cigar room, lobby bar, teniski teren…

Inače, Villa Nai 3.3 je članica udruženja The Leading Hotels of the World, a njihovo svibanjsko otvorenje najavio je i magazin Forbes.

“Smješten na slikovitom hrvatskom otoku Dugi otok hotel Nai 3.3 jedno je od najotmjenijih otvaranja luksuznih hotela u godini. Ova organska farma s pet zvjezdica pridružit će se vodećim svjetskim hotelima, s jedinstvenim konceptom koji se temelji na kontinuiranom kontaktu s prirodom”, riječi su kojima ih je Forbes opisao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...