Ovo su najbolje nove Netflix serije u 2021. dosad

Prošlo je godinu dana od prvog lockdowna, a naši životi se i dalje nisu znatno promijenili -većinu vremena ipak provodimo doma.

Mnogi su zbog samoizolacije i rada od doma pronašli više vremena za “bindžanje” Netflix serija, pa da nam barem ekran utaži rastuću žeđ za misterijima i pustolovinama.

Ako si dosad izbindžao sve najpopularnije serije na Netflixu i ne znaš što bi dalje, bez brige: pripremili smo ti vodič sa najnovijim Netflix serijama, dokumentarcima, a uletio je i poneki reality show za one kojima je to guilty pleasure.

Ovo je nekoliko Netflix preporuka ekipe s portala Muzika.hr koje su dostupne odmah. Ponestane li materijala, pogledaj koje smo još nove sezone i serije izdvojili kao najiščekivanije u 2021., pa nadoknadi propušteno!

History of Swear Words

datum izlaska: 5. siječnja
žanr: dokumentarna serija
radnja: Nicolas Cage vodi ovu duhovitu edukativnu seriju o povijesti i utjecaju najozloglašenijih engleskih psovki.

 

Surviving Death

datum izlaska: 6. siječnja
žanr: dokumentarna, reality
radnja: Što se događa nakon smrti? Ova dokumentarna serija istražuje osobne priče i bliske susrete sa smrću, reinkarnaciju te paranormalne pojave.

 

Lupin

datum izlaska: 8. siječnja
žanr: akcija, kriminalistička drama
radnja: Nadahnut pustolovinama Arsènea Lupina, lopov džentlmen Assane Diop kreće u osvetnički pohod zbog nepravde koju je njegovu ocu nanijela imućna obitelj.

 

Pretend It’s A City

datum izlaska: 8. siječnja
žanr: dokumentarna serija, biografija, humoristični elementi
radnja: Od siječnja je na Netflixu dostupna dokuserija Martina Scorsesea, “Pretend It’s a City”. Kultni redatelj u seriji koja je pravi homage New Yorku predstavlja razmišljanja, karijeru i život jednako poznate esejistice Fran Lebowitz koja se proslavila svojom otvorenošću i nekonvencionalnim stavovima.

 

Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer

datum izlaska: 13. siječnja
žanr: dokumentarna krimi serija
radnja: “Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer” koji se bavi slučajem Richarda Ramireza, serijskog ubojice, i koječeg drugog, i njegovog terora u Los Angelesu sredinom osamdesetih.

 

 

Bling Empire

datum izlaska: 15. siječnja
žanr: reality
radnja: Voliš trashy reality serije za malo ugasit’ mozak? Onda je “Bling Empire” za tebe. U ovoj reality seriji upoznaj vrtoglavo bogate Azijce i Amerikance azijskog podrijetla željne zabave, koji se u potpunosti prepuštaju luksuznim zabavama, glamuru i drami.

 

Fate: The Winx Saga

datum izlaska: 22. siječnja
žanr: akcija, avantura, drama
radnja: Skupina tinejdžera odlučna je savladati svoje moći čaranja u čarobnoj školi Alfea, gdje se suočavaju s rivalstvom, ljubavlju i učenjem o nadnaravnom.

 

Firefly Lane

datum izlaska: 3. veljače
žanr: drama, romantika
radnja: Najbolje prijateljice Tully i Kate zajedno su i u dobru i u zlu, a neraskidiva veza nosi ih od adolescencije pa sve do četrdesetih godina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...