Pjesmom “Ostani tajna moga života” Brkljača dospio na visoko drugo mjesto HR top 40 liste

Vrlo brzo po izlasku nove pjesme, Jure Brkljača zabilježio je ulazak na HR top 40 listu gdje se, nakon tek nekoliko tjedana, munjevitom brzinom našao na gotovo samom vrhu četrdeset najemitiranijih.

Tako je pjesmom ‘Ostani tajna moga života’, Jure zasjeo na visoko drugo mjesto ovotjedne glazbene top liste HR top 40. Nakon ostvarenja velikog sna, nedavno izdanog prvijenca istoimenog naziva, za Juru je ovo svakako još jedno veliko iznenađenje koje ga je ugodno iznenadilo, a kojim je itekako počašćen, što je i sam potvrdio.

‘Hvala svim radijskim urednicima na podršci što su prepoznali pjesmu. Velika mi je čast biti na gotovo samom vrhu, visokom drugom mjestu među četrdeset najemitiranijih’, rekao je.

Ploveći radijskim eterom, Jurina ‘tajna’ sudeći po svemu je otkrivena, i to kao ljubavna balada koja će zasigurno ostati slobodna od prolaznosti, te se još jako dugo slušati.

Podsjetimo još kako se ‘Ostani tajna moga života’ nalazi na istoimenom albumu prvijencu kojeg se od nedavno može naći u prodaji. To je ujedno i svojevrsna kruna dugogodišnje suradnje Miroslava Rusa i Jure Brkljače koja nam obećava još puno ovakvih uradaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...