Povratak u dane ponosa i slave; KK Zadar ‘seli’ u dvoranu Jazine!: “Sjajno bi bilo imati navijače na utakmici protiv Zvezde”

Zadar se vraća na mjesto na kojem se krojila bogata povijest košarke.

Iako se klub seli u dvoranu Jazine na svega dva tjedna, ova informacija simbolički je sve zaljubljenike u košarku vratila u dane najvećeg ponosa i slave.

Potvrdio nam je ovu informaciju glasnogovornik KK Zadra, Josip Begonja.

Tako je, zbog organizacije UEFA Lige prvaka u futsalu u dvorani Krešimir Ćosić, koja počinje 28. travnja, Zadar će dva tjedna igrati domaće utakmice u Jazinama.

Vijest o privremenom povratku kluba na paket na kojem se svojedobno igralo i Europsko juniorsko prvenstvo, na kojem je nastupao veliki Michael Jordan, na kojem je ‘zanat’ brusio velikan zadarske i hrvatske košarke Krešimir Ćosić imala bi još veću dimenziju da vjerni navijači ispod natpisa “Bog je stvoria čovika, a Zadar košarku” u spomenutom periodu mogu bodriti naše momke.

Duh Jazina i dalje živi u pričama brojnih generacija i stare tribine zasigurno bi privukle velik broj ljudi, ali nažalost, zbog epidemiološke situacije i mjere zabrane prisustva gledatelja na svim sportskim natjecanjima, oduzeta nam ova radost.

Nažalost, tako je. Sjajno bi bilo imati navijače na utakmici protiv Zvezde u punim Jazinama, ali situacija nam to ne dozvoljava, kaže Begonja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...