Prema kultnom tekstu Tennesseeja Williamsa; “Tramvaj zvan žudnja” stiže u HNK Zadar

U četvrtak, 22. travnja u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu KMD Dubrovnik,  “Tramvaj zvan žudnja” prema kultnom tekstu Tennesseeja Williamsa u režiji Paola Tišljarića.

Tramvaj zvan žudnja je povijesno zaživio kao dramski film, s elementima film noira, snimljen 1951. kao adaptacija istoimenog kazališnog komada Tennesseeja Williamsa za koji je 1947. osvojio Pulitzerovu nagradu. To je priča o južnjačkoj ženi, Blanche Dubois, koja doživljava niz osobnih gubitaka, ostavlja aristokratsko okruženje i pronalazi utočište sa sestrom Stellom i njenim mužem Stanleyem Kowalskim u trošnom stanu u New Orleansu.

Igraju: Senka Bulić, Marjan Nejašmić Banić, Ivana Gulin Zdeslav Čotić, Bojan Beribaka, Srđana Šimunović,Hrvoje Sebastijan, Ines Tričković, Đivo Šimunović, Branimir Vidić.

Predstava je u Mozaik pretplati i u slobodnoj prodaji od danas, 19. travnja  na blagajni HNK Zadar. Radno vrijeme blagajne je od 11 do 13 sati te na dan predstave od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...