PREMLAĆIVANJE DJEČAKA Nasilnici u dobi od 19, 17 i 15 godina idu u istražni zatvor, jedan je pušten uz mjere opreza

Sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio je istražni zatvor za 15-godišnjaka i 17-godišnjaka koji su osumnjičeni za Tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju te za 19-godišnjaka koji je osumnjičen za Nasilničko ponašanje u slučaju premlaćivanja 14-godišnjeg dječaka u Zadru.

Kako je priopćio DORH, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 19-godišnjak neutvrđenog dana početkom ožujka 2021. godine u Zadru, radi iživljavanja nad maloljetnim oštećenikom, u nazočnosti više osoba koje su promatrale događaj, udarao oštećenika (2006.) rukama i koljenom po glavi i tijelu čime ga je doveo u ponižavajući položaj.

Osnovano se sumnja da su 17-godišnjak i 15-godišnjak 22. travnja 2021. oko 20,00 sati u Zadru, zajednički i dogovorno, u cilju da teško tjelesno ozlijede istog oštećenika (2006.) fizički ga napali te mu zadali više udaraca po glavi i tijelu pri čemu je oštećenik zadobio lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Zadarska policija jučer je uhitila još jednog 15-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno Nasilničko ponašanje, koji je pušten uz mjere opreza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...