Provedite nadolazeće tople večeri na otvorenom u sigurnosti i sjaju čistog dvorišta

Bliži se ljeto i tople ljetne večeri, a nema ništa ljepše od toga da ih provodite u krugu svoje obitelji na otvorenom, u sigurnosti i sjaju čistog dvorišta.

Imate li i bazen, priuštite sebi i svojim gostima vruće ljetne dane koji pristižu boravak uz kristalno čisti bazen.

Specijalizirana čišćenja Zadar znaju kako su čistoća prostora u kojem obitavamo i koje koristimo, bitni iz estetskih, ali i zdravstvenih razloga.

Trebate specijalizirana čišćenja uz najviše standarde?

U Specijaliziranim čišćenjima Zadar bavimo se restauracijom kamenih građevina više od deset godina te smo ovladali tehnologijama i materijalima koji zadovoljavaju najviše standarde obnove, zaštite i održavanja građevina. Vodeći se istim principima svoju djelatnost proširili smo na čišćenje i održavanje suvremenih materijala i prostora.

 

Čistimo sve površine i materijale uz vrhunsku opremu!

Bavimo se čišćenjima i održavanjem terasa, dvorišta, fasada, bazena, grobnica i brodova, a kompetentni smo za čišćenje različitih materijala kao što su pločice, kamen, staklo, plastika ili metali. Također izvodimo zaštitu očišćenih površina nanošenjem impregnacije i antigrafitne zaštite na zidove i podove.

Posjedujemo opremu za finija i grublja čišćenja različitih površina kao što su pranje visokotlačnim čistačem, čišćenje parom ili pjeskarenje.

Čišćenju svakog objekta pristupamo individualno!

Ovisno o vrsti površine i stupnju onečišćenosti, prilagođavamo metode i sredstva za čišćenje. Prije samog čišćenja napravimo probe radi odabira adekvatne metode i sredstva čišćenja. Na takav način moguće je adekvatno i brzo na siguran način postići željene rezultate i skratiti postupak čišćenja.

Dok vi uživate u ljetnim radostima, mi brinemo o vašim građevinama!

Obratite nam se s povjerenjem.

Nazovite Specijalizirana čišćenja Zadar na 091/587-2882.

Pratite nas i kontaktirajte i na našem Facebooku!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...