Pupić Bakrač direktoru Vodovoda: “Zar si morao tako nisko pasti da tvrdiš da ne drukaš i progoniš za vlastodršce?”

Nakon što je SDP-ov Daniel Radeta na svom Facebooku objavio snimku prikupljanja glasova za gradonačelnika Branka Dukića u zadarskom Vodovodu, Marko Pupić Bakrač, županijski vijećnik Akcije mladih i kandidat za dožupana koalicije SDP-AM-HSS- Centar- GLAS, uputio je nekoliko pitanja direktoru ovog gradskog poduzeća, koja prenosimo u nastavku.

“Poštovani direktore Tomislav Matek ,

Kažete da u Vodovodu d.o.o Zadar nema organiziranog prikupljanja potpisa za HDZ-ovog kandidata Branka Dukića već je to zaposlenica Vodovodu d.o.o Zadar radila samoinicijativno te kako od 10 potpisa na listi samo su 2 zaposlenika Vodovoda d.o.o Zadar.

Molim Vas da mi odgovorite što urgentnije na slijedeća pitanja:

1. Budući je zaposlenica Vodovoda d.o.o Zadar i HDZovka prikupljala potpise za Branka Dukića od kojih 8 nisu zaposlenici Vodovoda d.o.o Zadar, da li ih je ona sakupila u prostorijama Vodovoda d.o.o Zadar pa su k njoj dolazili potpisnici kršeći epidemiološke mjere ili je za vrijeme radnog vremena izlazila van kako bi te potpise sakupila ?

2.Kako je zaposlenica Vodovoda d.o.o Zadar i HDZovka prikupljala potpise mimo Vašeg znanja i odobrenja za vrijeme radnog vremena te je tvrdila da se liste sa prikupljenim potpisima nalaze kod Vas i da ste Vi koordinator prikupljanja istih da li ste poduzeli stegovne mjere protiv iste i ako jeste koje ?

3.Navodite kako imate snimke osobe na javnoj površini koje ste iskoristili za nebuloznu prijavu policiji. Da li imate dozvolu za snimanje javne površine i prolaznika na njoj te pravo pregledavanja tih snimki mimo nadležnih institucija i bez znanja osoba koje ste snimili na javnom prostoru ?

4.Znamo se od studentskih dana ja znam da ti znaš i da ja znam da ti znaš , zar si morao tako nisko pasti ta tvrdiš da ne znaš , drukaš i progoniš za vlastodršce ?”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...