Slastičarna Fontana – savršena lokacija za uživanje u izvrsnom sladoledu i najljepšem pogledu

Ima li išta bolje od toga da kraj napornog radnog dana završite uz dobru kavu i zasladite se uz vrhunski domaći sladoled? Ako vam ovo zvuči kao dobra ideja, a sigurni smo da zvuči, imamo rješenje za vas.

Slastičarnica Fontana je opet otvorila svoja vrata i svoju terasu, a topliji dani su pred nama tako da nemate što čekati.
Ono čime se Fontana ističe u mnoštvu je njihov domaći sladoled, koji definitivno morate probati kako biste znali razliku. Uzmite par trenutaka samo za sebe i uživajte i u izvrsnoj kavi te sladolednim i voćnim kupovima iz njihove ponude.

Sigurno ćete se okrijepiti i odmoriti.

Završite svoj radni dan uz kavu i prirodne sokove te napunite svoje baterije na najbolji mogući način. Slastičarnica Fontana ima i nešto novo u svojoj ponudi, a to su waffli. Isprobajte nešto novo i počastite se ili svoju obitelj i prijatelje te se kvalitetno zasladite. Uz to, Fontana ima najljepši pogled u gradu jer se nalazi na Kolovarama te ćete imati priliku uživati na suncu na terasi s koje se pruža pogled na more i zadarske otoke.
Slastičarna Fontana neka postane nezaobilazni dio vašeg dnevnog ili vikend đira.

Sve što vam treba kako biste učinili svoj dan savršenim je vrhunski sladoled, waffli i vrhunska kava, a sve to ćete pronaći na terasi slastičarnice Fontana na adresi Kolovare bb.
Posjetite ih već danas i uvjerite se sami, a možete ih zapratiti na Instagramu i Facebook-u. 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...