“U gradskim poduzećima se prikupljaju potpisi za Dukića”; Radeta objavio sramotni video iz zadarskog Vodovoda

“Treći dan je prikupljanja potpisa, a zadarski HDZ još uvijek nije izašao pred ljude. Pitate se zašto?” Odgovor na to pitanje najvjerojatnije leži u videu koji je na svom Facebook profilu objavio Daniel Radeta, predsjednik GO SDP-a. Naime, na snimci je muškarac koji tvrdi da ga je u prostorije zadarskog Vodovoda poslao državni tajnik Šime Erlić kako bi dao svoj potpis gradonačelniku Branku Dukiću. Tajnica je kratko negodovala uz objašnjenje kako “isključivo direktor prikuplja potpise”, no s obzirom da je predizborni slogan HDZ-a “Sad je bitno”, nije gubila vrijeme pa je zapisala osobne podatke koje joj je dao muškarac i prikupila još jedan potpis za aktualnog gradonačelnika.

Kako kaže Radeta, danas je dobio više informacija kako se na blagajnama nekih naših gradskih poduzeća nalaze potpisne liste za kandidate HDZ-a, a da je uistinu tako, potvrđuje i video.

“Dok naši vrijedni volonteri prikupljaju potpise u ovim nesretnim okolnostima, HDZ iskorištava gradska poduzeća, a njihovi direktori provode koordinaciju prikupljanja potpisa umjesto da se bave onim za što su plaćeni!

Ovaj video, koji je danas snimljen u Gradskom poduzeću Vodovod, najbolje prikazuje čime je okupiran direktor Matek i čemu Vodovod u Zadru služi!

Gadite mi se!”, poručio je Radeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...