Viranka izbačena iz Općine, dobila hematome i nagnjenčenja: “Tražila sam podatke o trošenju javnog novca. Nisu mi slomili duh!”

Vir bez podjela održao je novinsku konferenciju povodom brutalnog napada na vijećnicu Jadranku Okrešu, zbog čega je na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća općine Vir morala reagirati policija i liječnički tim Hitne medicinske pomoći.

Njezino legitimno pravo bilo je da kao vijećnica pita na što se troše proračunski novci. No, predsjednik Općinskog vijeća naložio je zaštitarima da je izbace, što su energično i učinili te joj nanijeli ozlijede u vidu hematoma i nagnječenja. Vladarima Vira ne odgovara transparentno poslovanje i aktivni oporbeni vijećnici. Sve skupa će dobiti sudski epilog…, kazao je Frane Vučetić.

Medijima se kratko obratila i vijećnica Jadranka Okreša.

Mora se govoriti o nezakonitom postupanju. A zna se da se u Viru radi nezakonito. Progovorila sam o tome i zato sam na grub i brutalan način izbačena, ne samo iz vijećnice, nego i iz zgrade Općine. Odlučila sam govoriti o korupciji, makar i stradala. Tražila sam podatke o trošenju javnog novca, no spriječena sam u raspravama. Željela bih svima poslati poruku i poručiti “nemojte odustajati, makar vas i lomili”. Duh vam ne mogu slomiti. Meni nisu uspjeli, rekla je Okreša.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...