Cestitka_Uskrs

Vuković nakon pobjede Zadra nad Puntamičanima: “Bilo je bitno pokazati tko je prvi u gradu”

Košarkaši Zadra u Jazinama su svladali “mlađeg brata” Sonik Puntamiku rezultatom 68:80, u sklopu 29. kola HT Premijer lige.

Jedino vodstvo Puntamičana bila je na samom početku utakmice nakon uspješnog šuta Dominika Zelanta za 2:0, nakon toga Zadar je preuzeo vodstvo koje nije propustio do kraj utakmice.

Najveće vodstvo za Zadar bilo je +17 nakon što je na početku četvrte četvrtine Jan Palokaj zabio za 52:69.

Najbolji igrač u redovima Zadra bio je Chinanu Onuaku koji je susret završio s 14 poena i 8 skokova. Antonio Jordano zabio je 12 poena dok su Kodi Justice i Domagoj Vuković imali po 11 poena.

Veljko Mršić, trener Zadra:

“Pokazali smo da smo bolji klub u Gradu, imamo 2-1 omjer sa Sonikom ove sezone. Očekivao sam nešto ovako nakon dalekog gostovanja u Čačku gdje smo bili 22 sata u busu i uz to u nedjelju je bio Uskrs. Prekosutra nas čeka nova utakmica protiv Gorice i u subotu gostujemo kod Cibone. Današnja utakmica je bila u sporijem ritmu nakon što smo na početku utakmice stekli prednost od 10/12 razlike. Sonik se dobro držao, dobro su se pripremili, vidi se da su se desetak dana spremali za ovu utakmicu. Na kraju zaslužena naša pobjeda, imamo četiri kola do kraja prvenstva, cilj nam je sačuvati tu prvu poziciju.”

Domagoj Vuković, igrač Zadra:

“Danas je bilo bitno da pokažemo da smo prvi klub u gradu. Ozbiljno smo pristupili utakmici, dobro smo otvorili i održavali smo prednost. Sonik je imao svoje prilike, trudili su se, čestitam dečkima ali mi smo na kraju zasluženo slavili.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...