VULKAL – 30 godina najbolja formula za gume

Od obiteljskog obrta do regionalnog lidera, Vulkal je postavio visoke standarde kojima nastavlja pomicati granice, ne samo vulkanizerske djelatnosti, već profesionalne usluge u potpunosti. Vulkal je već 30 godina ekskluzivni uvoznik i distributer poznatih svjetskih renomiranih proizvođača, među kojima su: Bridgestone, Michelin, Goodyear, Pirelli, Nokian, Kleber, Dunlop…

– Današnji status i liderski položaj dugujemo svojem načinu poslovanja koji na prvo mjesto stavlja naše partnere, kupce i naše zaposlenike, zatim strast za ovim poslom, praćenje inovacija, razvoj servisno-prodajnih centara, širenje partnera za distribuciju, izjavio je Direktor Vulkala, g. Željko Kalečak.

Od samog osnutka tvrtka Vulkal kontinuirano raste, širi svoje djelatnosti i kadar te danas ima 300 zaposlenih i 60 vozila u vlastitoj floti te 10 poslovnica diljem Hrvatske. Na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, nalazi se Vulkalov Outlet guma gdje kupci mogu kupiti gume svjetskih premium brendova, starijeg DOT-a po povoljnijim cijenama i uz tvorničku garanciju.

Garancija kvalitete i ljubaznosti

Uvidom u brojne recenzije i komentare, kupci ne skrivaju zadovoljstvo Vulkalovim uslugama i dobrodošlicom, najviše cijene ljubaznost i profesionalnost Vulkalovih stručnjaka.

Upravo zato Vulkal već 30 godina unaprjeđuje procese rada, usvaja nova znanja, vještine i tehnologije kako bi svojim kupcima i partnerima pružio najbolju moguću uslugu, svaki put kada ga posjete. Stručno osoblje rado će vam pružiti sve potrebne informacije kako bi odabrali adekvatan pneumatik za svoje vozilo, ali i savjetovati kako ih na ispravan način zbrinuti, čuvati i očuvati.

Širok portfelj usluga i pogled u budućnost

Uz najveći izbor pneumatika, profesionalnu uslugu te brzu isporuku guma s tvorničkom garancijom, Vulkal svojim kupcima pruža i brojne dodatne vulkanizerske i automehaničarske usluge poput brzih servisa, izmjenu ulja i filtera, kontrolu kugli, vilica volana, stanja akumulatora i rashladnih tekućina, „hotele“ za sezonsko skladištenje guma, najveći Outlet guma, punjenje i dezinfekciju klime, geometriju kotača, pregled podvozja vozila prije tehničkog pregleda.

Vulkal prati, ali i postavlja trendove na tržištu. Od otvaranja prvih hotela za gume u ovom dijelu Europe do modernizacije digitalne komunikacije u koju se svakako ubraja novi, responzivni webshop www.vulkal.hr u kojemu možete pronaći sve potrebne informacije, cijene te najveću ponudu online guma. Kako bi se smanjilo čekanje prilikom promjene guma, Vulkal provodi praćenje reda čekanja na mobitelima, kao i SMS obavijesti o procesu montaže i preuzimanja vozila.

– U budućnosti očekujemo porast kvalitete usluga koje pružamo, ali i praćenje novih automobila i guma, posebno za vozila na električni pogon. Vulkal će navedene promjene pratiti i primjenjivati u svom poslovanju, a naši eksperti  će pružati najvišu razinu usluga i u maloprodaji i u veleprodaji, baš kao i posljednjih 30 godina, ističe g. Kalečak, Direktor Vulkala.

Spremni za ljeto

Kriza uzrokovana korona virusom utjecala je na razne sektore i poduzeća. Pogodila je i gumarsku industriju, te uzrokovala smanjenu proizvodnju guma koja je ionako bila narušena zbog nestašice kaučuka.

Unatoč svim preprekama i otežanoj nabavci, Vulkal je uspio dogovoriti isporuku guma i opremiti svoja skladišta s ljetnim i cjelogodišnjim pneumaticima kako bi spremno dočekali ljetnu sezonu.

Dočekajte je i vi, požurite u zadarsku poslovnicu na poznatoj adresi: Ulica 84. gardijske bojne HV 10 i montirajte najbolje sezonske gume kako bi (i) ovog ljeta svi sigurno putovali – zahvaljujući Vulkalu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...