Zadarska policija nadzirala rizične lokacije po preporuci građana, evo o kojim se područjima radi

U vremenu od 8. do 18.  travnja 2021. godine građani su mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Kako doznajemo iz PU zadarske, predloženo je 60 lokacija, a sukladno procjenama, nadzor je proveden nad njih 30 za koje je došlo najviše mailova.

U Zadru su to Benkovačka cesta, Zagrebačka ulica, Ulica Nikole Tesle, Ulica Hrvatskog Sabora, Splitska ulica – Ulica Domovinskog rata, a na području PP Benkovac odabrano je 5 lokacija  na kojima će policijski službenici provoditi nadzor brzine i to:

Mjesto Šopot – državna cesta ŽC-6046 ( u naselju)

Mjesto Smilčić – državna cesta D-502 ( u naselju)

Mjesto Donje Biljane – državna cesta D-56 ( u naselju)

Mjesto Stankovci – državna cesta D-27 ( u naselju) ista je i prijedlog građana

Mjesto Polača – državna cesta D-503 ( u naselju) ista je i prijedlog građana

Na biogradskom području predložene su ceste d-8 Turanj ( u naselju), d-8 Sv. Filip i Jakov (u naselju) i d-503 Jankolovica (van naselja), a na Pagu je to mjesto Dinjiška (cesta u naselju D-106), mjesto Kolan (cesta kroz naselje D-106) i DC-106 predio Slatina(cesta izvan naselja).

Među rizičnim lokacijama predloženim od strane građana Gračaca su Uica Ante Starčevića Gračac, ulica HB Zajednice i DC 01-dionica 14 kod 30 km ( u naselju).

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...