Zadarska policija poziva građane da predlože lokacije na kojima će nadzirati brzinu vozila

Policijska uprava zadarska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave zadarske provesti će se 21. travnja 2021. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati.

Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti vršenja nadzor brzine na predloženim lokacijama.

U vremenu od 8. do 18.  travnja 2021. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom na mail adresu Policijske uprave zadarske: [email protected].

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...