Zadarska policija riješila seriju krađa; Krao “fancy” stvari, naočale od preko 3 tisuće kuna, sat od 1700 kuna…

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u cilju pribavljanja protupravne imovinske koristi počinio više krađa na području Zadra.

Naime, sumnjiči ga se da je u više navrata, i to 23. ožujka te 6. travnja u Ulici Akcije Maslenice u Zadru iz iste trgovine otuđio razne parfeme i sunčane naočale, ukupne vrijednosti oko 1.750,00 kuna.

Nadalje ga se sumnjiči da je početkom ožujka u Ulici Polačišće u Zadru počinio krađu u dvije trgovine, gdje je iz izložbene vitrine jedne trgovine otuđio muški ručni sat u vrijednosti preko 1.700,00 kuna, iz druge trgovine sunčane naočale vrijednosti 1.900,00 kuna, te da je krajem ožujka iz još jedne trgovine na istoj adresi otuđio sunčane naočale vrijednosti preko 3.300,00 kuna.

Također ga se sumnjiči da je 5. travnja u Ulici Stjepana Radića u Zadru iz trgovine trgovačkog društva otuđio više raznih cigareta u vrijednosti preko 1.000,00 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog krađa predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...