“Zadarsko srce i dišpet jači od lobija”; Tornado poziva građane da podmire kaznu od 11.500 kuna izrečenu KK Zadru

Vjerni navijači oglasili su se nakon što su KK Zadru dosuđene tri tehničke pogreške na utakmici 32. kola HT Premijer lige s Cibonom.

Jedna je pripisana Justinu Carteru, a dvije treneru Veljku Mršiću. Klub je kažnjen s ukupno 11.500,00 kuna.

– Povijest se po tko zna koji put ponovila i naš je Zadar opet grubo oštećen u utakmici protiv mrskog rivala – Cibone. Niz sudačkih odluka je gotovo tradicionalno išao zagrebačkom klubu u korist, no bili smo svjedoci i nekim situacijama na koje nitko tko nosi Zadar u srcu ne može ostati ravnodušan. Tehnička pogreška zbog „floppinga“ Carteru, iako je očigledno kako je kontakt s protivničkim igračem postojao, te potom dvije uzastopne tehničke pogreške i isključenje treneru Mršiću ne smiju proći „ispod radara“. Zanimljivo, isključenje treneru dosudio je sudac Kardum, koji je istu stvar učinio i tijekom utakmice između Zadra i Splita odigrane u legendarnim Jazinama. Zadarski se navijač kroz godine već nagledao sličnih stvari da bi to pripisao pukoj slučajnosti… Epilog? Suspenzija na jednu utakmicu treneru Mršiću te novčana kazna klubu u iznosu od 11.500,00 kuna! Klub je tako primoran napuniti blagajnu istog tog Saveza koji je i delegirao suce čije su „akrobacije“ dovele do te kazne, pišu Tornadovci koji pozivaju navijače, simpatizere i sugrađane da sakupe novac kako bi se što prije podmirila nepravedno izrečena kazna.

– UN Tornado stoga poziva sve navijače, simpatizere i sugrađane kojima je Košarkaški klub Zadar u srcu, da još jednom pokažu kako ne podnose nepravdu te kako uz svoj klub nisu samo u pobjedama i slavljima, već i u trenucima kada se netko nad klubom drsko iživljava poput sudaca i Saveza. Solidarizirajmo se još jednom s najdražim nam klubom u trenucima kada iznova trpi teror iz Zagreba i simboličnom uplatom na njihov račun pomozimo da kazna bude plaćena, ali i što je još važnije – pokažimo da su zadarsko srce i dišpet jači od zagrebačkog lobija; a ‘gospodi’ iz Saveza poručujemo da budno gledamo i čuvamo naš klub i grad i kad nas nema na tribinama!, pišu.

Podaci za uplatu:
Primatelj: Košarkaški klub Zadar s.d.d., Obala Kralja Tomislava 1, 23000 Zadar
Model: HR00
IBAN: HR 2424070001100381007
Opis plaćanja: Kardumu za kavu

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...