Zadranin Goran Reljić ugovorio borbu s nekadašnjim protivnikom Jona Jonesa

Hrvatski MMA veteran Goran Reljić još je prije nekoliko tjedana najavio novu borbu, a sada je i poznato da će ga 23. travnja u Minsku dočekati Brazilac Carlos Eduardo.

37-godišnji Zadranin i dvije godine stariji ‘Cachorrao’ obračunat će se na ACA 122 priredbi koju na spomenuti datum predvodi borba za teškaški naslov između Tonyja Johnsona Jr-a i Dmitryja Poberezhetsa.

Reljiću će ovo biti prvi meč nakon što je njegov niz od četiri pobjede u kolovozu prošle godine zaustavio Bugarin imena Nikola Dipchikov.

Tko je Carlos Eduardo?

Brazilac iz Fortaleze u profesionalnoj je karijeri upisao 25 nastupa i pritom zabilježio 18 pobjeda. Osam puta je ‘Cachorrao’ svoje protivnike zaustavljao ‘submissionima’, šest puta nokautom ili tehničkim nokautom, a samo je četiri puta slavio sudačkom odlukom. Što se tiče njegovih poraza, najčešće je gubio nakon pregleda sudačkih kartica (4), dva puta se radilo o KO/TKO porazu, a jednom o diskvalifikaciji, piše FightSite.

Eduardo je tijekom karijere nastupao u brojnim poznatim promocijama kao što su Shooto Brazil, Bellator, M-1, a posljednjih se godina skrasio u Absolute Championship Akhmatu.

Zanimljiv je podatak i taj da je Eduardo u svom trećem profesionalnom meču za protivnika imao najboljeg poluteškaša u povijesti MMA-a. Njegov susret s Jonom Jonesom dogodio se još tamo 2008. godine na eventu naziva BCX 4. Bio je to dvoboj koji je okončan nakon točno 24 sekunde treće runde i to nokautom koji je tada mladom ‘Bonesu’ donio drugu profesionalnu pobjedu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...