Dinamo pronašao zamjenu za Dominika Livakovića; Prvi golman Modrih napušta Maksimir

Dominik Livaković sve je bliže odlasku iz Dinama. Sve su češće glasine kako će ovog ljeta napustiti Maksimir, a Dinamo je od Rijeke za svaki slučaj već kupio Ivana Nevistića za kojeg je izdvojeno milijun i pol eura, a mediji u BiH sada pišu kako tu neće stati.

Prema pisanju SportSport.ba, 23-godišnji vratar FK Sarajeva Vladan Kovačević našao se na meti Dinama koji ga želi dovesti već ovog ljeta. Kovačević je ove sezone u 35 utakmica primio tek 25 golova i čak 13 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom i time privukao brojne klubove među kojima je i zagrebački Dinamo.

Modri još dogovaraju detalje ovog posla, ali mediji u BiH pišu kako će se vjerojatno sa Sarajevom naći na cijeni od oko 400.000 eura uz određeni postotak od idućeg transfera. Ako je ova vijest istina i ako se realizira ovaj transfer, to bi značilo da Livaković vjerojatno napušta klub.

Kovačević je karijeru počeo u Sarajevu, ali pravu priliku u seniorskoj ekipi dobio je 2018. godine kada se vratio s posudbe iz Mrkonjić Grada. Sa Sarajevom je osvojio dvije titule prvaka i jedan Kup, a ove sezone ima priliku osvojiti duplu krunu. Prema Transfermarktu vrijedi 800.000 eura i ima ugovor s bosanskohercegovačkim velikanom do 2024. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...