HDZ U VEĆINI Ovo su imena vijećnika koji ulaze u Županijsku skupštinu

Prema rezultatima izbora u Županijskoj skupštini Zadarske županije u sljedeće četiri godine bit će najviše kandidata s koalicijske liste HDZ-a, njih 18: Božidar Longin, Željko Čulina, Nevenka Marinović, Željko Šoša, Snježana Jurinić, Davor Lončar, Marija Orlović Kolčeg, Ivica Pintur, Branislav Jelenić, Joso Nekić, Neven Birkić, Bruno Mandić, Zoran Šikić, Zdenka Sršen-Juričević, Vesna Sabolić, Željko Dilber, Luka Grbić i Mario Pešut.

S liste SDP-ove koalicije vijećnici su: Zlatko Marasović, Marko Pupić-Bakrač, Vedrana Mišković, Jure Zubčić, Marjana Botić i Helena Mikulandra.

S kandidacijske liste Ivice Žuvele u skupštinu ulazi pet vijećnika: Ivica Žuvela, Davor Čerkuč, Višnja Pećarić, Željko Perica i Enio Meštrović, a s liste MOST-a tri vijećnika: Ivan Matić, Frane Vučetić i Rade Škarica.

Lista DSU-HNS-HSLS dobila je tri vijećnika u skupštini: Antonio Vučetić, Marko Klanac i Milan Stojanov, a Domovinski pokret u skupštinu ulazi s dva vijećnika: Nenad Klarić i Angelo Žilić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...